Tuotteet‪» Lankapuoti‪» Langat ja tarvikkeet‪» Ohjeet, kirjat ja lehdet‪» Yksittäiset ohjeet‪» Lankapuodin PDF-ohjeet‪»

Yksisarvisen Lento-sukat PDF-ohje

Yksisarvisen Lento-sukat PDF-ohje

Yksisarvisen Lento-sukat PDF-ohje
Yksisarvisen Lento-sukat PDF-ohje
Yksisarvisen Lento-sukat PDF-ohje

Hinta
5,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Minna Väisäsen Yksisarvisen Lento-sukat:

"Kirjassani Havuilta tuoksuva hengitys on ohje neulottuun termospullon suojukseen. Eräs lukijoista nappasi tästä Lento-nimisestä neuleohjeesta kirjoneulekaavion ja siirsi sen sukan varteen, johon se sopiikin silmukkamäärältään hyvin. Idea oli niin hauska, että kun minulta pyydettiin sukkamallia käsityölehteen, niin päätin kirjoittaa sukkaohjeen tuolle samalle kuviolle. Kevään korvalla kirkkaat värit tuntuivat houkuttelevilta ottaa puikoille ja niinpä iloisten värien ja Lennon yhdistelmästä syntyi Yksisarvisen Lento. Malli sopii hyvin myös jämälankojen käyttämiseen. Molemmat koot neulotaan samalla ohjeella, eri paksuinen lanka ja puikot vaikuttavat sukan leveyteen.

Koko: S/M (lapsi/aikuinen). Mallikuvissa S-koon sukka on 12-vuotiaan jalassa ja on kokoa 37, M-koon sukka aikuisen jalassa ja kokoa 40. Jalkaterän pituutta on helppo säätää pidemmäksi tai lyhemmäksi."

Lanka:
S-kokoon fingering-vahvuinen sukkalanka. Pohjaväriksi n. 50 g yhtä tai useampaa värikästä lankaa ja kuvioväriksi n. 25 g yksiväristä/semisolidia lankaa. Mallisukassa pohjavärinä Mokku Yarn minisetti (6 x 20 g = 6 x 85 m) ja kuviovärinä Skeinfinity ohkanen merinosukkanen värissä salmiakki (100 g = 425m). M-kokoon sport-vahvuinen sukkalanka. Pohjaväriksi n. 75 g yhtä tai useampaa värikästä lankaa ja kuvioväriksi n. 35 g yksiväristä/semisolidia lankaa. Mallisukassa lankana Järbo Merino Raggi (100 g = 278 m),
värit pohjaväri: 75313 lilac&rose pink, kuvioväri: 75315 blanch antique.

Puikot:
S-kokoon sukkapuikot 2,5 mm
M-kokoon sukkapuikot 3,0 mm

Liitetiedostot
Yksisarvisen lento.pdf(Voit ladata tiedoston, kun olet tilannut tämän tuotteen)

Kommentit
Lisää kommentti