Tuotteet‪» Lankapuoti‪» Langat ja tarvikkeet‪» Ohjeet, kirjat ja lehdet‪» Ohjekirjat‪»

Norjalainen villa, Anne Vierimaa

Norjalainen villa, Anne Vierimaa


Hinta
32,00 + toimituskulut
Sis. alv 10 %


Määrä
kplVarastossa
Myymälä4 kpl heti
Netistä toimitettavissa4 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Islantilainen Villa -kirjoista tunnettu suunnittelija Anne Vierimaa (@anceligadesign) antautuu vuorostaan norjalaisen villan vietäväksi.

Kirja sisältää monipuolisesti norjalaistyylisiä neuleita, joita on modernisoitu tähän päivään. Kirja on ylistys Norjan luonnolle sekä perinteisille norjalaisille käsitöille.Valokuvaaja Harri Tarvaisen ottamat valokuvat luovat kirjaan jälleen kerran henkeä salpaavan upean tunnelman.Norjalaisiin villalankoihin oli helppo rakastua; lämpöä, pehmeyttä ja laadukkaita lankoja, joissa on todella laaja värikartta. Norjalainen villa -kirjasta löydät norjalaistyylisiä villapusero ja -takki malleja sekä naisille että miehille.

Ruija-puseron leikkisät kuviot houkuttelevat kokeilemaan erilaisia värivaihtoehtoja, Jääleinikit kurkottavat kohti tähtitaivasta, kun taas Lapin alppiruusut kukkivat ylväänä metsän reunalla.
Husky on suunniteltu koiran kanssa liikkujille, Talviaamupuseron värejä katsellessa voit tuntea olevasi pakkasaamun hellässä syleilyssä ja Tunturiniityn suojassa on ihana retkeillä.
Vuonohevonen -kuvio vie seikkailulle satumetsään ja tämä on samalla todellinen neulojan taidonnäyte.
Pohjolan tytär -pusero on voimakas, mutta samalla herkkä naisellinen puseromalli, Kallio- ja Tähtitaivas-puserot sisältävät perinteisiä kuvioneulemalleja, joista löytyy tietenkin himpun verran modernia ”twistiä”.
Kaarna-villatakin alla ei kylmä yllätä, kun lämmin villa ja rauhoittavat värit ympäröivät sinua.

”Istahda lempipaikkaasi vieressäsi kupponen kuumaa juomaa, avaa kirja ja lähde kanssani neulontaretkelle upeaan norjalaiseen tunnelmaan ja ihastu iki-ihanaan norjalaiseen villaan!”

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 200 x 30 mm.


Paino
0,1 kg


Kommentit
Lisää kommentti